Latest

The latest news from the Joomla! Team

Od 08.lipnja dostupna je verzija 1.0.39 natjecateljskog softwarea DXLOG iz majstorske radionice našega člana Kreše, 9A5K. Na http://www.dxlog.net/sw sada možete skinuti najnoviju verziju (.39) koja ima module za natjecanja WWSA i Portugal Day ali i za nova natjecanja: EUFF Green Party i EURO 2012 QSO Party koje nećete pronaći niti u jednom od poznatih contest softwarea.

Nadogradnjom sustava došlo je na nekim djelovima našeg portala do "kreativnog nereda" što je jedna od posljedica tehnološkog napretka, hi. Tako se trenutno ulaskom u GLAVNI IZBORNIK, odabirom rubrike STRANA NATJECANJA dođe do tabele s natjecanjima ali linkovi nisu ispravni. S popravkom ćemo krenuti od aktualnih natjecanja koja nam dolaze pa sve dok ne riješimo sva natjecanja. Hvala za razumjevanje i strpljivost.

Evo jednog vrlo simpatičnog i praktičnog kalendara KV natjecanja u izvedbi Jana PG7V. Pored najosnovnijih informacija o natjecanju tu je i link na izvorna pravila natjecanja.

U toku je nadogradnja CRO-CC.net portala. Mogući su privremeni nedostaci u radu, na kojima se unaprijed ispričavam svim korisnicima. Predviđeno vrijeme završetka radova je 10:00.

Edit 09:35: Sve funkcionalnosti sustava su osposobljene. Molim svih da, ukoliko uoče neke probleme u radu, iste prijave na email adresu: webmaster (at) hamradio.hr.

Tijekom ovogodišnjeg Zagreb radio festa (ZRF) u subotu, 10. rujna 2011, u terminu od 14.00 do 15.50 bit će održana i podjela nagrada za KV natjecanja u organizaciji HRS-a. Nagrade se dijele za slijedeća natjecanja: Hrvatski radioamaterski kup 2010, Kup Jadrana 2010, 9A CW Contest 2010, Zimski KV Kup 2011 i Hrvatski radioamaterski kup 2011.