News

Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

Dragi kolege.

Približava nam se IARU HF CHAMPIONSHIP u kojem u posljednjih 10 godina sudjelujemo kontinuirano. U dogovoru sa KV managerom preuzeo sam na sebe posao da organiziram ovogodišnji rad 9A0HQ tima. S obzirom na kratko vrijeme do natjecanja ne vjerujem u čuda no molim sve zainteresirane pojedince i klubove koji misle da imaju mogućnosti i voljni su sudjelovati kao dio tima da se jave meni na 9a3ag"at"hamradio.hr te napišu sa kojom opremom/operatorima raspolažu i za koji band/mode su zainteresirani kao i informaciju sa kojim c'test programom rade. Ako ste zainteresirani, bilo bi dobro da se prijavite do 13.05. kako bismo imali vremena razmotriti i organizirati rad tima.Pri prijavi bih molio da mi pošaljete i telefonski kontak i vrijeme u koje vas se može kontaktirati. Hvala unaprijed i 73 de Saša 9A3AG

 Evo se malo i radilo na stranicama CRO CC-a, tako da imamo i novosti.
 
Zahvaljujući trudu Marka 9A8MM i Hrle 9A6XX napravljena je baza podataka za 9A0HQ. Baza sadržava lokacije, posade i rezultate od  2008. - 2016. godine.
Bazu je moguće pretraživati po godini, lokaciji i operatoru, a pronaći je možete na stranici u izborniku 9A0HQ. Bazu ćemo još nadopunit godinama koje nedostaju kako prikupimo podatke.

Pozitivne promjene koje ste mogli danas zamijetiti na našem portalu posljedica su marljivosti našega webmastera koji je izvršio upgrade stare Joomle 1.5 na novu 2.5. S ovim smo upgradeom dobili smo mogućnost kontinuiranog razvoja softwarea, neke nove opcije po komponentama, ali što je najvažnije: brži i sigurniji sustav. Trenutno nije u funkciji online prijava u članstvo CRO CC-a ali će i to biti vrlo brzo riješeno. Vjerujemo da će i promjena dizajna doprinjeti osvježenju našega portala. Kao i kod svakog novog sustava koji se stavlja u funkciju i ovdje su moguće greške i tehnički problemi stoga je poželjno da sve uočene greške ili probleme dojavite na webmaster (at) hamradio.hr uz naznaku da se radi o CRO CC portalu.

Potkategorije

The latest news from the Joomla! Team