News

Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

 Evo se malo i radilo na stranicama CRO CC-a, tako da imamo i novosti.
 
Zahvaljujući trudu Marka 9A8MM i Hrle 9A6XX napravljena je baza podataka za 9A0HQ. Baza sadržava lokacije, posade i rezultate od  2008. - 2016. godine.
Bazu je moguće pretraživati po godini, lokaciji i operatoru, a pronaći je možete na stranici u izborniku 9A0HQ. Bazu ćemo još nadopunit godinama koje nedostaju kako prikupimo podatke.

Pozitivne promjene koje ste mogli danas zamijetiti na našem portalu posljedica su marljivosti našega webmastera koji je izvršio upgrade stare Joomle 1.5 na novu 2.5. S ovim smo upgradeom dobili smo mogućnost kontinuiranog razvoja softwarea, neke nove opcije po komponentama, ali što je najvažnije: brži i sigurniji sustav. Trenutno nije u funkciji online prijava u članstvo CRO CC-a ali će i to biti vrlo brzo riješeno. Vjerujemo da će i promjena dizajna doprinjeti osvježenju našega portala. Kao i kod svakog novog sustava koji se stavlja u funkciju i ovdje su moguće greške i tehnički problemi stoga je poželjno da sve uočene greške ili probleme dojavite na webmaster (at) hamradio.hr uz naznaku da se radi o CRO CC portalu.

Potkategorije

The latest news from the Joomla! Team