Najave natjecanja

Dragi svi,

i ove godine uspjeli smo skupiti ekipu za odraditi IARU HF CHAMPIONSHIP.  Na priloženoj karti možete vidjeti lokacije sa kojih će se raditi. Prvih 5 postaja koje odrade 9A0HQ na svih 12 slotova, osvojit će majicu 9A0HQ sa svojom pozivnom oznakom. Nadamo se dobrim propagaicjama i još većoj aktivosti.

 

73, Saša 9A3AG

Pozdrav svima,

i ove godine HRS želi učestvovati u IARU HF CHAMPIONSHIP natjecanju kao 9A0HQ. Ovim putem pozivam sve zainteresirane članove, klubove koji su voljni sudjelovati kao dio 9A0HQ ekipe da mi na mejl 9a3ag"at"hamradio.hr pošalji sa čime su u mogućnosti sudjelovati pa ćemo nakon analize odrediti tko će raditi na kom band/modu. Hvala unaprijed na odazivu.

73 de Saša 9A3AG

U subotu12.01. po lokalnom vremenu od 14:00 do 15:59 održava se prvo lokalno natjecanje na 80m. Pravila možete naći na linku. Puno dobrih veza svim sudionicima.

I ove nam se godine posljednju subotu u travnju održava tzv. HRKljuš. Termin natjecanja je 27.04. od 16-18h po lokalnom vremenu pa pozivam sve 9A radioamatere da sudjeluju u natjecanju.Propozicije možete naći na sljedećem linku: HRK

3. puni vikend u 12. mjesecu, ove godine 15./16.,  ponovno nam je na rasporedu 9ACW natjecanje te pozivam sve na sudjelovanje. Pravila, rezultate prijašnjih natjecanja te rekorde i ostale informacije možete pogledati na 9acw.org. Dobre propagacije i puno veza svim sudionicima.