Najave natjecanja

Nakon isteka roka za žalbe i pregleda istih KV povjerenstvo proglasilo je rezultate Kupa Jadrana 2020 službenim i mogu se pronaći na 9A KV robotu. Na robotu se mogu skinuti i elektroničke diplome s naznakom plasmana

Povjerenstvo je primilo 3 žalbe. Žalbe od 9A2U i 9A3DF su pozitivno riješene, a žalba 9A5R odbačena je zbog nepotpunog zvučnog zapisa.

73 de Zlatko, 9A2EU

Kup Jadrana održava se u subotu 10. listopada od 1500 do 1659 sati po lokalnom vremenu u četiri polusatna perioda na 80-metarskom opsegu CW i SSB. Ovogodišnji kup održava se u specifičnim uvjetima zbog globalne pandemije korona virusa i epidemioloških mjera socijalnog distanciranja i preporuka #OSTANIMO ODGOVORNI. Zbog toga molimo sve sudionike da rade u skladu s preporukama o socijalnom distanciranju i da se ne rade veća okupljanja. Cjelovita pravila za ovo natjecanje možete naći ovdje. 

Svim natjecateljima želim puno uspjeha.

73 de Zlatko, 9A2EU

U subotu 25.04. od 16 do 18 sati po lokalnom vremenu održava se Hrvatski radioamaterski kup. Propozicije možete naći na linku HRK.  Učestvujte u natjecnaju i zabavite se malo. Mole se postaje sa više operatora da obrate pažnju na mjere predustrožnosti u suzbijanju širenja virusa te da ih se pridržavaju. 73 i sretno svima

Na HF robotu možete pogledati neslužbene rezultate ovogodišnjeg natjecanja. Rok za dostavu žalbi je 13.05. na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na HF robotu možete pogledati neslužbene rezultate 9A CW natjecanja i prijavljene rezltate Zimskog kupa. Ujedno vas podsjećam da se ovaj vikend održava CQWW 160 CW natjecanje.