Najave natjecanja

Ovaj vikend, 23/24.11.2019. održava se CW dio najpopularnijeg natjecanja među radioamaterima. Pravila, prijašnje rezultate i rekorde možete  pročitati na stranicama CQWW natjecanja. Svima želim puno uspjeha i pozivam vas da kao klub navedete Croatian contest club kako bismo nastavili tradiciju osvajanja visokih mjesta u kategoriji klubova. 

73 svima, Saša 9A3AG

Objavljeni su prijavljeni rezultati ovogodišnjeg CQWW SSB natjecanja. Čestitke svima na plasmanu.

Ovog vikenda 26/27.10. se održava jedno od najpopularnijih natjecanja na KV-u. Kategorija ima puno pa samim time i prostora za doabr plasman. Pravila možete vidjeti na sljedećoj stranici: CQWW pravila, a za one kojii žele ganjat neki od rekorda, iste možete vidjeti na sljedećem linku odabirom 9A na listi zemalja. Puno uspjeha svim učesnicima.

Objavljeni su neslužbeni rezultati Kupa Jadrana i mogu se pogledati na KV robotu zajedno sa svim UBN raportima. Primjedbe i eventualne žalbe na neslužbene rezultate mogu se poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u roku od 7 dana (do. 06.11.20019.)
73 de Zlatko, 9A2EU

Na HF robotu, možete pogledati prijavljene rezultate natjecanja.