Najave natjecanja

Ovog vikenda 26/27.10. se održava jedno od najpopularnijih natjecanja na KV-u. Kategorija ima puno pa samim time i prostora za doabr plasman. Pravila možete vidjeti na sljedećoj stranici: CQWW pravila, a za one kojii žele ganjat neki od rekorda, iste možete vidjeti na sljedećem linku odabirom 9A na listi zemalja. Puno uspjeha svim učesnicima.

Na HF robotu, možete pogledati prijavljene rezultate natjecanja.

Dragi svi,

i ove godine uspjeli smo skupiti ekipu za odraditi IARU HF CHAMPIONSHIP.  Na priloženoj karti možete vidjeti lokacije sa kojih će se raditi. Prvih 5 postaja koje odrade 9A0HQ na svih 12 slotova, osvojit će majicu 9A0HQ sa svojom pozivnom oznakom. Nadamo se dobrim propagaicjama i još većoj aktivosti.

 

73, Saša 9A3AG

U subotu, 12, listopada, održava se Kup Jadrana, treće po redu kup natjecanje u organizaciji HRS-a koje se boduje za 9A KV Super kup 2019. Natjecanje počinje u 15.00 sati (lokalno vrijeme) i traje do 17.00 sati. Pravila natjecanja možete pronaći ovdje.

Pozdrav svima,

i ove godine HRS želi učestvovati u IARU HF CHAMPIONSHIP natjecanju kao 9A0HQ. Ovim putem pozivam sve zainteresirane članove, klubove koji su voljni sudjelovati kao dio 9A0HQ ekipe da mi na mejl 9a3ag"at"hamradio.hr pošalji sa čime su u mogućnosti sudjelovati pa ćemo nakon analize odrediti tko će raditi na kom band/modu. Hvala unaprijed na odazivu.

73 de Saša 9A3AG