Najave natjecanja

Hrvatski radioamaterski kup održava se u subotu 24. travnja od 1600 do 1759 sati po lokalnom vremenu u četiri polusatna perioda na 80-metarskom opsegu CW i SSB. Ovogodišnji kup održava se opet (kao i prošle godine) u specifičnim uvjetima zbog globalne pandemije korona virusa i epidemioloških mjera socijalnog distanciranja i preporuka #OSTANIMOODGOVORNI. Zbog toga molimo sve sudionike da rade u skladu s preporukama o socijalnom distanciranju i da se pridržavaju svih epidemioloških mjera. Cjelovita pravila za ovo natjecanje možete naći na HRVATSKI RADIOAMATERSKI KUP 2021

Svim natjecateljima želim puno uspjeha.

Zlatko, 9A2EU

ZIMSKI KV KUP održava se u subotu, 9 siječnja, s početkom u 14.00 sati po lokalnom vremenu. Natjecanje je podijeljeno u 4 polusatna perioda. Radi se na 80 metarskom opsegu u frekventnim segmentima 3,510 – 3,580 (CW) i 3,675 – 3,775 MHz (SSB). Množitelji su hrvatske županije + grad Zagreb. Cjelovita pravila ovoga natjecanja možete pronaći ovdje.
Svim natjecateljima želim puno uspjeha u natjecanju.

73 & GL
Zlatko, 9A2EU

Nakon isteka roka za žalbe i pregleda istih KV povjerenstvo proglasilo je rezultate Kupa Jadrana 2020 službenim i mogu se pronaći na 9A KV robotu. Na robotu se mogu skinuti i elektroničke diplome s naznakom plasmana

Povjerenstvo je primilo 3 žalbe. Žalbe od 9A2U i 9A3DF su pozitivno riješene, a žalba 9A5R odbačena je zbog nepotpunog zvučnog zapisa.

73 de Zlatko, 9A2EU

I ove godine 3. puni vikend u prosincu, 19/20.12. održava se jedino međunardodno KV natjecanje u organizaciji HRS-a. Ove je godine na rasporedu 25. izdanje. Pravila možete naći na stranici 9acw.org.

Puno uspjeha svima

Kup Jadrana održava se u subotu 10. listopada od 1500 do 1659 sati po lokalnom vremenu u četiri polusatna perioda na 80-metarskom opsegu CW i SSB. Ovogodišnji kup održava se u specifičnim uvjetima zbog globalne pandemije korona virusa i epidemioloških mjera socijalnog distanciranja i preporuka #OSTANIMO ODGOVORNI. Zbog toga molimo sve sudionike da rade u skladu s preporukama o socijalnom distanciranju i da se ne rade veća okupljanja. Cjelovita pravila za ovo natjecanje možete naći ovdje. 

Svim natjecateljima želim puno uspjeha.

73 de Zlatko, 9A2EU