Najave natjecanja

Pozdrav svima,

i ove godine HRS želi učestvovati u IARU HF CHAMPIONSHIP natjecanju kao 9A0HQ. Ovim putem pozivam sve zainteresirane članove, klubove koji su voljni sudjelovati kao dio 9A0HQ ekipe da mi na mejl 9a3ag"at"hamradio.hr pošalji sa čime su u mogućnosti sudjelovati pa ćemo nakon analize odrediti tko će raditi na kom band/modu. Hvala unaprijed na odazivu.

73 de Saša 9A3AG

I ove nam se godine posljednju subotu u travnju održava tzv. HRKljuš. Termin natjecanja je 27.04. od 16-18h po lokalnom vremenu pa pozivam sve 9A radioamatere da sudjeluju u natjecanju.Propozicije možete naći na sljedećem linku: HRK

3. puni vikend u 12. mjesecu, ove godine 15./16.,  ponovno nam je na rasporedu 9ACW natjecanje te pozivam sve na sudjelovanje. Pravila, rezultate prijašnjih natjecanja te rekorde i ostale informacije možete pogledati na 9acw.org. Dobre propagacije i puno veza svim sudionicima.

U subotu12.01. po lokalnom vremenu od 14:00 do 15:59 održava se prvo lokalno natjecanje na 80m. Pravila možete naći na linku. Puno dobrih veza svim sudionicima.

Ovaj vikend 27/28. 10. održava se SSB dio najpopularnijeg natjecanja na KV-u. Ovdje možete pogledati ovogodišnja pravila, a za one koji se još nisu odlučili u kojoj kategoriji uzeti učešće, na stranici sa rekordima odaberite 9A i možda pronađete kategoriju u kojoj bi se mogli okušati. Sretno svima i ne zaboravite kod slanja dnevnika navesti CROATIAN CONTEST CLUB kao svoj.

73, de 9A3AG