Naše jedino međunarodno kratkovalno natjecanje, 9A CW CONTEST (Croatian CW Contest), ove godine počinje u subotu, 21. prosinca, u 14.00 UTC i završava u nedjelju, 22. prosinca, u 13:59 UTC. Natjecanje se održava na opsezima od 160  do 10 metara samo telegrafijom. Cjelovita pravila natjecanja, rezultate iz prethodnih godina, popis plaketa i donatora i sve ostalo vezano uz ovo natjecanje možete pronaći na www.9acw.org

Za rad u natjecanju možete koristiti razne natjecateljske programe kao što su DXLog, N1MM, WriteLog, WinTest  i svi drugi programi koji mogu generirati Cabrillo format potrebitog oblika. Rok za dostavu logova je 30 dana po održanom natjecanju, a ove godine je to 21. siječnja 2014. godine.
Još se možete prijaviti za sponzoriranje plaketa, za kategorije gdje je u popisu plaketa kao donator nalazi HRS. Dovoljno je poslati mail na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Pozivamo Vas da sudjelujete u natjecanju, prema svojim mogućnostima, u jednoj od mnogih kategorija određenih Pravilima natjecanja. Pozovite i svoje prijatelje iz Hrvatske i svijeta da sudjeluju u natjecanju. Mnogo uspjeha i lijepih veza (Za KV povjerenstvo: Željko, 9A2R)