Latest

The latest news from the Joomla! Team

božic 1

 

Za vrijeme Zagreb radio festa (subota 10.06.2017.)  bit će podjela plaketa za slijedeća KV natjecanja: Hrvatski radioamaterski kup 2016., 9A CW Contest 2016. i Zimski KV kup 2017.

Od 08.lipnja dostupna je verzija 1.0.39 natjecateljskog softwarea DXLOG iz majstorske radionice našega člana Kreše, 9A5K. Na http://www.dxlog.net/sw sada možete skinuti najnoviju verziju (.39) koja ima module za natjecanja WWSA i Portugal Day ali i za nova natjecanja: EUFF Green Party i EURO 2012 QSO Party koje nećete pronaći niti u jednom od poznatih contest softwarea.

 

Na 9A KV robotu svi sudionici Hrvatskog radioamaterskog kupa 2017. mogu skinuti svoje diplome u .jpg formatu. Uskoro će se moći skinuti i diplome za Kup Jadrana kao i za Zimski KV kup.

 Diplome 9A CW Contesta mogu se skinuti na www.9acw.org

73 de Zlatko, 9A2EU 

Nadogradnjom sustava došlo je na nekim djelovima našeg portala do "kreativnog nereda" što je jedna od posljedica tehnološkog napretka, hi. Tako se trenutno ulaskom u GLAVNI IZBORNIK, odabirom rubrike STRANA NATJECANJA dođe do tabele s natjecanjima ali linkovi nisu ispravni. S popravkom ćemo krenuti od aktualnih natjecanja koja nam dolaze pa sve dok ne riješimo sva natjecanja. Hvala za razumjevanje i strpljivost.